Kiemelt ajánlat


Bajcsy Irodaház

Ismét elérhető irodaterületek a Bajcsy Irodaházban,

Remek lokáció, kedvező díjak!

Bihari úti Irodaház

Felújított irodák metro közelben, azonnali költözéssel.


Flórián Udvar

Új szolgáltatás!

Services office bérlési lehetőség a Flórián Udvarban.

BIF

Az 1994-ben működését akkor még Kft.-ként megkezdő cég 1994 és 1995 folyamán több lépésben összesen 13 ingatlant apportált a társaságba, majd ezt követően döntött a részvénytársasággá történő átalakításáról. Így alakult meg a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. A Társaság portfoliójába tartozó kedvező adottságokkal rendelkező ingatlanok hasznosításukat tekintve főként irodaházak, de találhatóak közöttük parkolóházak, luxus lakóingatlan, összközműves építési telkek és kastélyszálló is.

A részvénytársaság vezetése az ingatlangazdálkodás terén kettős stratégiát folytat. Rövid- és középtávú feladatként a társaság ingatlan portfoliójának bérbeadás útján történő minél gazdaságosabb hasznosítása szerepel. Ezt szolgálja az ingatlanok műszaki állagának, minőségének folyamatos javítása, a szolgáltatások színvonalának emelése, folyamatos, intenzív marketing munkával a feltöltöttség növelése, illetve szinten tartása.

Hosszú távon a társaság eredményének növelése döntően komplex ingatlanfejlesztéssel valósítható meg. A társaság tulajdonába több olyan ingatlan is tartozik, melynek lebontásával, más jellegű hasznosítást eredményező fejlesztésével jelentős eredménynövekedés érhető el, ezért a társaság közép- és hosszú távú tervében az ingatlanfejlesztés kiemelt szerepet játszik.