Kiemelt ajánlat


Bajcsy Irodaház

Ismét elérhető irodaterületek a Bajcsy Irodaházban,

Remek lokáció, kedvező díjak!

Bihari úti Irodaház

Felújított irodák metro közelben, azonnali költözéssel.


Flórián Udvar

Új szolgáltatás!

Services office bérlési lehetőség a Flórián Udvarban.


Egyéb projektjeink
Harsánylejtő Kertváros


www.harsanylejto.hu

A Harsánylejtő Kertváros Budapest legnagyobb kertvárosi fejlesztése, az egyetlen nagy területű és egységesen kialakítandó lakóterület a budai hegyvidéken. 39 hektáros területen három ütemben közel 180 építési telek kerül értékesítésre az elkövetkező öt évben. A BIF célja a természeti adottságokhoz és a terület elhelyezkedéséhez méltó, igényes lakókörnyezet megteremtése.


Rákóczi úti templom

www.bif.hu

A Rákóczi út déli oldalán, a Kiss János és Luther utca által határolt területen elhelyezkedő, Luther-házként ismert épületegyüttes belső udvarában található az egykor templomként, majd kiállító területként használt műemlék épület. 
Az egykori templomépület nagy belmagasságú belső részének megosztásával és új épületrészek hozzáépítésével az ingatlan szintterülete 2.314 m2-re növekedett.


Szikra mozi

www.bif.hu

Bérbevételre kínáljuk a volt Szikra mozit! A mozi,- színház, kiállító,- és előadótérnek is megfelelő, közel 4000 m2-es, nyitható tetejű ingatlan a Nyugati pályaudvarral szemben helyezkedik el.
Az 1926-ban Bauer Emil által tervezett épület megközelíthető villamossal, metróval, busszal illetve, a Nyugati pu. közvetlen közelsége miatt vonattal is. Ingatlanunkban a könnyűzenei koncerteken keresztül, a színházi előadásokon át, a képzőművészeti kiállításokig minden igényt felölelő kulturális tér nyitása lehetséges a hozzá tartozó bár és melegkonyha támogató hátterével.